معرفی بهترین برند تلویزیون

معرفی بهترین برند تلویزیون

بهترین برند تلویزیون در سال 2022

امروزه شاید بشه گفت انتخاب تلویزیون با کیفیت جز سخت ترین تصمیمات روزمره به حساب می آید. به خصوص زمانیکه در بازار با مدل های متفاوتی روبرو می شویم که هر کدام برای محبوبیت خود و جذب مشتریانشان طراحی های زیبا و همچنین ویژیگی ها و امکانات بروزتری را اعمال می کنند و حتی بعضی از برندها سعی می کنند با طراحی هایشان از برندهای معروف جلو بزنند. نکته‌ای که در اینجا ممکن است ذهن شما را درگیر کند این است که کدام برند بیشترین سازگاری را با نیازهای شما دارد. ما در این مطلب به معرفی بهترین برند‌ های تلویزیون در بازار ایران می پردازیم . و هر کدام از آن ها را براساس معیار های انتخابی رتبه بندی خواهیم کرد.

معرفی بهترین برند تلویزیون

لیست کردن مشخصات مد نظر برای خرید تلویزیون

در صورتی که در نظر دارید محصولتان را بر اساس نیازی که دارید خریداری نمایید بهتر است که موارد و ویژیگی هایی که تلویزیون مورد نظرتان باید داشته باشد را بر روی یک کاغذ یاداشت کنید. برای مثال شخصی که اهل گیمینگ و بازی می باشد بهتر است به دنبال یک مدل مخصوص گیمینگ باشد که تأخیر در ورودی جزو ملاک‌های انتخاب وی باشد همچنین اگر شخصی به تماشای فیلم و سریال در شب علاقه دارد و مواردی همچون کنتراست و یکنواختی مشکی تلویزیون برای او اهمیت بیشتری دارد تلویزیو های با پنل‌های VA بهترین گزینه است. البته توصیه ما به شما این است که زیاد وارد جزئیات نشوید چرا که ممکن است با انتخاب شما خواسته دیگر اعضای خانواده پایمال شود.ما به شما توصیه می‌کنیم زیاد درگیر جزئیات نشوید چرا که در بیشتر موارد تلویزیون‌های هم رده تفاوت‌های زیادی با هم ندارند. البته در مورد مشخصات نوع پنل از نظر خصوصیات و مزایا و معایبشان می توانید وبلاگ زیر را مطالعه نمایید.

پنل VA چیست ؟ مقایسه پنل VA با IPS  / کدام پنل بهتر است؟

تعیین میزان بودجه:

یکی از مهمترین و اساسی‌ترین مواردی است که می تواند بیشترین تأثیر را در انتخاب شما داشته باشد؛ به طور مثال تلویزیون‌های سونی نسبت به سایر برندها از قیمت بیشتری برخوردار هستند یعنی شما با یک بودجه مشخص می‌توانید یک تلویزیون سری 8 سامسونگ را  تهیه کنید یا با همان میزان هزینه یک تلویزیون سری 7 سونی را خریداری کنید.

اندازه تلویزیون:

دومین عاملی که از اهمیت زیادی برخوردار است اندازه یا سایز تلویزیون می‌باشد که هم در قیمت و هم در قابلیت‌های جانبی تلویزیون می‌تواند تأثیر گذار باشد. بی تردید یک تلویزیون 55 اینچ سامسونگ از سایز 65 اینچ همان مدل ارزان تر است اما در مواردی هم فرضاً تلویزیون 65 اینچ در برند شیائومی ارزان‌تر از مدل‌های بالارده همان سال 65 اینچ سونی است البته این مورد بستگی به سلیقه و علاقه ی خاص شما به یک برند هم می باشد.

نیازهای روزمره:

اینکه نیاز های یک شخص از خرید تلویزیون می تواند متفاوت باشد برای مثال در زمینه ی تماشای فیلم ، گیمینگ و وب گردی و …. برای وب‌گردی مدل‌های ال جی به واسطه کنترل جادویی و رابط کاربری خود بسیار مناسب می‌باشند. برای نصب اپلیکیشن‌های متعدد یا قابلیت‌های هوشمند نیز تلویزیون‌های دارای سیستم عامل اندروید مثل سونی یا شیائومی به دلیل محدودیت های کمتری که در نصب برنامه‌های فارسی زبان دارند بهترین گزینه هستند.

فضای محیط :

این نکته را فراموش نکنید که تلویزیون با ابعاد بزرگ برای هال کوچک مناسب نیست و نیازی نیست که زیاد بزرگ باشد بلکه متناسب با فضای اتاق تان و همچنین فاصله تان از تلویزیون انتخاب کنید.

امکانات تلویزیون:

البته این مورد را در بالا در قسمت نیازها اشاره کردیم . اینکه تلویزیون شما اسمارت باشد یا نه بستگی به شما دارد که آیا اهل وب گردی باشید یا نه . یا گیمر هستید و از آن بیشتر برای بازی استفاده می‌کنید؟ همه این موارد را در نظر بگیرید و بر اساس علایقتان اولویت بندی کنید.

معرفی بهترین برندهای تلویزیون

1- LG

شرکت ال جی تلویزیون های با صفحه نمایش ال ای دی (LED)  و ال سی دی (LCD) را تولید می کند و در بیشتر آن ها پنل IPS را که زاویه دید گسترده ای را هم دارد را بکار برده است. ال جی یکی از اولین تولیدکننده‌هایی است که تلویزیون‌های OLED را تولید کرد و انقلابی را در کیفیت تصاویر ایجاد کرد. تلویزیون‌های OLED به لطف فناوری ساطع کنندگی نور که می‌تواند پیکسل‌ها را بصورت جداگانه خاموش و روشن کند و می‌توانند رنگ مشکی عمیقی را ارائه دهد. نسبت کنتراست تقریبا باعث افزایش کیفیت تصویر در یک اتاق تاریک می‌شود و یک تجربه استثنایی از تماشای فیلم برای شما ایجاد می‌کند. اولد یا OLED مخفف عبارت دیود ارگارنیک تابش‌ دهنده‌ی نور است. به بیان بسیار ساده صفحات OLED از LED های اورگانیک کوچکی استفاده می کنند، که در صورت دریافت الکتریسیته نور رنگی از خود ساطع می کنند . هر لامپ ال ای دی به تنهایی یک پیکسل پنل تلویزیون OLED را تشکیل می دهند.

در نتیجه برای ساخت این تلویزیون‌ها به میلیون‌ها عدد لامپ LED به‌ طور دقیق ۲,۰۷۳,۶۰۰ عدد در تلویزیون‌های فول اچ‌ دی و ۸,۲۹۴,۴۰۰ عدد در تلویزیون‌های 4K نیاز است . هرکدام از این میلیون‌ ها LED کوچک‌ می‌توانند به‌ تنهایی و به‌ صورت مستقل از یکدیگر، رنگ خاص خود را تولید کنند یا روشن و خاموش شوند .

هنگام نمایش رنگ سیاه نیز LED های متناسب با پیکسل‌ های سیاه کاملا خاموش می‌شوند. که منجر به ایجاد عمیق‌ ترین رنگ سیاه ممکن و کنتراست بی‌ نهایت می‌ شود. زمان پاسخگویی یا Response Time به مدت زمان لازم برای تغییر دادن وضعیت یک دیود از خاموش به روشن (یا بالعکس) گفته می شود .

هرچه زمان پاسخگویی تلویزیون سریع‌ تر باشد، کمتر شاهد اثر تاری ناشی از حرکت (Motion Blur) خواهیم بود. موشن بلور به حالتی گفته می شود که هنگام حرکت سریع اشیاء در تلویزیون، هاله‌ ای در پشت مسیر حرکت تشکیل شود .

این بدان معنی است که این تلویزیون‌ها معمولاً بهترین انتخاب برای مشاهده در اتاق تاریک نیستند، اما اگر از اطراف و زاویه‌های غیر مستقیم، تلویزیون را تماشا کنید عملکردش عالی است، زیرا تصویر در زاویه‌های غیر مستقیم همچنان دقیق باقی می‌ماند. سری‌های پایین ال جی شامل مدل‌هایی با قیمت کمتر می‌شود که روشنایی کمتری دارند اما برای کسانی که زاویه دید گسترده را در اولویت دارند پیشنهاد می‌شود.

از نظر عملکرد، اکثر تلویزیون‌های ال جی دارای زمان پاسخ دهی سریع و تاخیر ورودی بسیار کمی هستند که این برای گیمرها بسیار عالی است. آخرین مدل‌های OLED پشتیبانی از فناوری رفرش ریت HDMI Forum را برای تجربه بازی بدون تاری و همچنین پشتیبانی از HDMI 2.1 را فراهم می‌کند. و این باعث می‌شود انتخابی مناسب حتی برای آینده دور باشند. بیشتر تلویزیون‌های ال جی با آخرین نسخه از سیستم عامل LG WebOS تولید می‌شوند که کاربرد آن بسیار آسان است و عملکرد آن نیز راحت است و این امکان را به شما می‌دهد تا به برنامه‌های زیادی دسترسی پیدا کنید که هرگونه نیازی را پوشش می‌دهند.

تلویزیون‌های سطح بالا، دارای ریموت پیشرفته‌ای هستند که به شما امکان می‌دهد با سهولت در منوها حرکت کرده یا حتی فرمان‌های صوتی را هم با آن انجام دهید. سرانجام ، شایان ذکر است که تلویزیون‌های با پنل IPS از LG، برای استفاده به عنوان مانیتور کامپیوتر عالی هستند زیرا معمولاً Chroma 4: 4: 4 را به درستی نمایش می‌دهند. و به لطف زاویه دید گسترده آن‌ها ، هنگام نشستن نزدیک صفحه، شما مسائل یک‌نواختی را از اطراف تجربه نمی‌کنید.

اگر بخواهیم بر اساس برند دسته‌بندی کنیم، تلویزیون‌های ال‌جی گزینه‌ی بهتری برای تماشای فوتبال یا حتی سایر ورزش‌ها هستند. با توجه به نقد و بررسی‌های طولانی‌مدت انجام‌شده، تلویزیون اولد به‌ دلیل تفکیک رنگ بسیار دقیق و سرعت انطباق‌ تصویر بالایی که دارد برای نمایش لحظات سریع ورزشی بسیار مناسب است. پس بهترین برند تلویزیون برای تماشای برنامه‌های ورزش ال جی است. تلویزیون‌های ال جی بیشتر ساخت کره هستند.

مزیت تلویزیون های ال جی

زاویه دید بزرگ و وسیع در هر دو مدل LED و OLED

پلتفرم بسیار هوشمند WebOS 3.5 با امکانات و قابلیت‌های زیاد

طراحی زیبا و قیمت مناسب

دارای انواع گیرنده‌های DVB-C ،DVB-T2،DVB-S،DVB-S2 در همه مدل‌ها

دارای پردازنده‌های قوی و تکنولوژی نانوسل در تعدادی از مدل‌های NANO

گزینه مناسب‌تر از سایر برندهای برای اجرای کنسول‌های بازی نسل نهمی

معایب تلویزیون های ال جی

کنتراست ضعیف در LED ها

یکنواختی خاکستری ضعیف در LED ها

کیفیت ساخت متوسط نسبت به سونی

 تلویزیون ال جی C1

ویژگی های کلیدی

کیفیت 4K            2021

صدا 40 وات        120 هرتز

OLED / پنل WRGB          3×USB

 سیستم عامل webOS         4×HDMI

گیرنده داخلی و خارجی        ساخت اندونزی

تلویزیون ال جی C1 که در سال ۲۰۲۱ تولید شده و با توجه به کیفیت تصویر و امکاناتی که در اختیار کاربران قرار می‌دهد، به جرات می‌توان گفت بهترین تلویزیون ۵۵ اینچ موجود در بازار ایران است. اولد C1 دارای پردازشگر α9 Gen4 بوده که محتواهای مختلف را به خوبی تجزیه و تحلیل می‌کند و در نهایت تصاویری بی‌نظیر را نمایش می‌دهد. علاوه بر این از فرمت‌های استاندارد تصویر Dolby Vision IQ ،HLG و HDR10 Pro پشتیبانی می‌کند که در بهتر شدن کیفیت تصاویر تأثیر به سزایی دارند. تلویزیون C1 به لطف کنتراست برجسته و یکنواختی سطح مشکی کامل، این امکان را برای تماشاگر فراهم می‌کند تا در محیط‌های تاریک نیز برنامه‌های تلویزیونی مختلف را با وضوح فوق‌العاده ببیند. همچنین از زاویه دید گسترده‌ای برخوردار بوده و در صورت قرار گرفتن در زاویه‌های مختلف از کیفیت تصاویر کاسته نمی‌شود.

تلویزیون اولد C1 محتواهای HDR را با بهترین کیفیت به نمایش می‌گذارد و به کمک تکنولوژی AI Picture Pro کیفیت تصاویر را واقعی‌تر و زنده نشان می‌دهد. این تلویزیون مجهز به سیستم صوتی ۲.۲ کاناله با توان ۴۰ وات است که همراه با تکنولوژی‌های AC4 ،Dolby Digital ،Dolby Digital Plus و Dolby Atmos صدایی فراگیر و فوق‌العاده را رائه می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر در مورد این مدل جدید پیشنهاد می‌کنیم به بررسی تخصصی تلویزیون ال جی C1 مراجعه فرمایید.

برند ال جی

2- SONY

در سال 1960، سونی اولین تلویزیون ترانزیستوری خود را عرضه کرد. از آن زمان، سونی به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تلویزیون تبدیل شد و همیشه فناوری‌های جدیدی را ارائه می‌دهد. در سال 2018 ، آن‌ها خطوط تولید خود را ادغام کرده و انتخاب تلویزیون را برای مصرف کنندگان ساده‌تر کردند. سونی کل بازار را پوشش می‌دهد و برای همه سلیقه‌ها و نیازها محصولی دارد از تلویزیون‌های معمولی با کیفیت 4K گرفته تا تلویزیون‌های پیشرفته با تکنولوژی OLED برای علاقه‌مندان تلویزیون که سونی را به یکی از بهترین برندهای تولید کننده تلویزیون تبدیل کرده است.

سونی در مقایسه با سایر تولید کنندگان، رتبه بالاتری در کیفیت و دقت تصویر دارد و بهترین برند تلویزیون از لحاظ کیفیت تصویر است. همه تلویزیون‌های موجود با کیفیت خوبی ساخته شده‌اند، آن‌ها دارای عملکرد حرکتی عالی هستند و محتوای با وضوح پایین را ارتقاء می‌دهند. سونی بیشتر تلویزیون‌های خود را به Android TV 8.0 ارتقا داده است. این ، جدا از دسترسی شما به فروشگاه Google Play با برنامه‌های زیاد و متنوع، بسیار سریعتر از نسخه قبلی خود یعنی Android 7.0 کار می‌کند و یکی از بزرگترین عیب‌های سونی یعنی پاسخگویی سیستم عامل را برطرف کرده است.

معرفی بهترین برند تلویزیون

مزیت تلویزیون های سونی

مدیریت خوب حرکت و عالی ریموت

دارای قابلیت ضبط و حافظه داخلی

دارای سیستم عامل کاربر پسند Android

 کیفیت ساخت عالی و دوام و طول عمر بالا

کیفیت تصویر عالی حتی در مدل‌های میان رده

صفحه نمایش بزرگ

معایب تلویزیون های سونی

قیمت بالا

طراحی خیلی ساده در LED ها

کندی عملکرد پلتفرم اندروید نسبت به دیگر برندها

زاویه دید نسبت به دیگر برندها کمی ضعیف‌تر است

تلویزیون سونی Z9J

ویژگی های کلیدی

کیفیت 8K             2021

صدا 85 وات         120 هرتز

LED / پنل VA       USBx3

 سیستم Google TV            HDMIx4

گیرنده داخلی و خارجی        ساخت مالزی

Z9J از تلویزیون‌های جدید شرکت سونی است که در سال ۲۰۲۱ آن را در سایزهای ۷۵ و ۸۵ اینچ معرفی و روانه بازارهای جهانی کرد. اخیرا شاهد ورود تعدادی از این محصول به ایران بودیم. سونی در این تلویزیون از امکانات بسیار زیادی پشتیبانی کرده که می‌تواند بسیار مخاطب پسند باشد. در این تلویزیون پرچمدار 8K سونی صحنه‌های تاریک بسیار دقیق دیده می‌شوند؛ البته ناگفته نماند نسبت کنتراست تصویر در Z9J بسیار بالا بوده که این مورد را تا حدی مرهون پنل VA و فناوری Mini LED به کار رفته در آن است. همچنین سونی در این تلویزیون از صدای بسیار عالی و قدرتمند ۸۵ وات استفاده کرده که در نوع خود بی نظیر است. سونی برای ارائه صدا از فناوری‌های صوتی بسیار عالی Dolby Audio و 3D Surround Upscaling و Dolby Atmos و DTS Digital Surround استفاده کرده تا صدایی شفاف و بسیار رسا پخش شود.

3- SAMSUNG

سامسونگ یکی از بهترین برند‌های معروف تلویزیون و کاربرپسند همچنین یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های الکترونیکی مصرفی در جهان است و از تلفن‌های همراه گرفته تا لوازم خانگی و … جزو محصولات تولیدی این شرکت است. اگر چه آن‌ها در ساخت تلفن‌هایی با صفحه نمایش‌های OLED عالی شناخته شده‌اند، اما مدل‌های درجه یک سامسونگ، تلویزیون‌های QLED هستند که برای اولین بار در سال 2017 معرفی شدند. این تلویزیون‌ها هنوز از پنل‌های VA استفاده می‌کنند اما دارای یک لایه Quantum Dot هستند که باعث افزایش قوت رنگی آن‌ها می‌شود. اکنون نیز در سال 2022 سامسونگ پا به عرصه تولید NEO QLED ها و Mini- LED ها گذاشته است که در نوع خود هم‌تراز و کاملا هم‌رده اولدها از نظر کیفیت نمایش در تصویر هستند.

پنل‌های VA که سامسونگ به صورت عمده در بسیاری از مدل‌هایش از آن استفاده می‌کند، معمولاً از یک کنتراست باورنکردنی برخوردار هستند، اما ز نظر زاویه دید نسبت به پنل IPS ضعیف عمل می کنند. در نتیجه، سامسونگ با معرفی فناوری جدید ‘Ultra View Angle’ در مدل‌های برتر این مشکل را به شکل مطلوبی تا حدودی بر طرف ساخته است.

معمولاً تلویزیون‌های سامسونگ از کیفیت تصویر بسیار خوب با رنگ‌های بسیار اشباع و رنگ سیاه عمیق برخوردار هستند. تأخیر ورودی آن‌ها طی چند سال گذشته به طور قابل توجهی بهبود یافته است تا تقریباً برابر با مانیتورها باشند ، و بسیاری از مدل‌ها اکنون نرخ تازه‌سازی متغیر FreeSync را پشتیبانی می‌کنند که میزان تاری در هنگام بازی را کاهش می‌دهد. فناوری ارتقاء کیفیت تصویر در این تلویزیون‌ها محتوای با کیفیت پایین را تقریباً در حد کیفیت 4K نمایش می‌دهد و سیستم عامل Tizen آن‌ها کاربر پسند است که به دلیل اوپن سورس یا متن باز بودن آن می تواند هر روزه به پیشرفت های دست یابد و تعداد زیادی برنامه از طریق فروشگاه آن در دسترس است.

سامسونگ مرتباً به روزرسانی می‌کند تا مشکلات مربوط به عملکرد را برطرف کند و همچنین ویژگی‌های جدیدی مانند AirPlay را به همراه سخت افزار تلویزیون به ارمغان می‌آورد. این امر برای آبدیت نگه داشتن تلویزیون در آینده فوق‌العاده است، زیرا هر ساله فناوری‌های جدید به بازار معرفی می‌شود.

اگر شما طرفدار صفحه‌های بزرگ هستید یا فقط یک تلویزیون ساده کوچک لازم دارید، به هر حال سامسونگ مدلی برای هر اتاقی با هر اندازه‌ای و در قیمت‌های مختلف به شما ارائه می‌دهد.

برند سامسونگ

مزیت تلویزیون های سامسونگ

قابلیت UpScaling بسیار عالی

تاخیر ورودی خوب حتی در محتوای HDR که این تلویزیون‌ها را به گزینه مناسبی برای گیم تبدیل کرده است.

داشتن مدل‌های متنوع که در استفاده‌های مختلف متوسط هستند.

طراحی بسیار زیبا با قیمت‌های مناسب‌تر نسبت به دیگر برندها

دارای مدل‌های با طراحی منحنی که بسیار زیبا هستند.

دارای تلویزیون‌های با تکنولوژی QLED و کیفیت عالی

دارای پردازنده‌ی مرکزی قدرتمند و قوی

معایب تلویزیون های سامسونگ

کیفیت ساخت متوسط

وجود Judder یا پرش تصویر در این تلویزیون‌ها

نداشتن مدل‌های با صفحه نمایش OLED

تلویزیون سامسونگ Q80A

تلویزیون سامسونگ Q80A

ویژگی های کلیدی

کیفیت 4K            2021

صدا 60 وات        120 هرتز

QLED / پنل ADS  3×USB

 سیستم عامل تایزن             4×HDMI

گیرنده داخلی         ساخت مصر

تلویزیون Q80A از محصولات میان رده بسیار مطلوبی است که سامسونگ آن را با امکانات بسیار عالی در سال ۲۰۲۱ به بازارهای جهانی معرفی کرد. سامسونگ در این تلویزیون از پنل جدیدش که ADS نام دارد رونمایی کرده، این پنل شباهت بسیار زیادی به پنل‌های IPS دارد و درست مانند آن‌ها از زاویه دید گسترده‌ای برخوردار است. سامسونگ در این نوع پنل‌ها تلاش بسیاری کرده که نسبت کنتراست تصویر را بالا ببرد و تا حدودی موفق بوده و کنتراست را به حد مطلوبی نسبت به مدل‌های قبلی رسانده است. همچنین این تلویزیون از نظر ظاهری بسیار زیبا طراحی شده که در آن از حاشیه‌ای فلزی فوق‌العاده باریک ۹ میلی‌متری استفاده کرده‌اند. که استایل نمایشگر را بسیار زیبا کرده، و در کنار آن نیز سامسونگ یک پایه کاملا فلزی را در وسط این تلویزیون به کار برده، که از استحکام بسیار بالایی برای نگهداری تلویزیون برخوردار است. همچنین در این تلویزیون برای جلوگیری از به هم ریختگی سیم‌ها در پشت پایه تلویزیون یک جایگاه ویژه برای قرار گرفتن سیم‌ها به کار گرفته شده است.

از قابلیت‌های دیگر این نمایشگر ریموت هوشمند و قابل شارژی است که به راحتی در هنگام اتصال کنسول‌های بازی می‌توانید با استفاده از آن کنسول بازی را مدیریت کنید. همچنین سامسونگ ادعا کرده که در این تلویزیون از بهترین پردازنده تصویر تولید شده استفاده کرده، که می‌تواند تصاویر پایین تر از 4K را به 4K تبدیل کند و در کیفیت مطلوبی ارائه دهد. همچنین در این تلویزیون قدرت صدا ۶۰ وات است که با کمترین نویز و در مطلوب‌ترین حالت صدا را ارائه می‌دهد. گذشته از آن در هنگام اجرای تصاویر HDR شما می‌توانید از حالت‌های تصویر Dynamic، Standard، Natural، Movie و Filmmaker استفاده کنید. در نظر داشته باشید تأخیر ورودی در این تلویزیون در حد بسیار عالی 9.0 میلی‌ثانیه در کیفیت 1080p با رفرش ریت 60 هرتز ارائه می‌شود.

4- XIAOMI

با وجود اینکه شرکت شیائومی در ساخت موبایل هم به معروفیتی رسیده در سال 2018 به صنعت تلویزیون سازی هم ورود پیدا کرده و توانسته عملکرد بسیار خوبی را از خود به جای بگذارد. تلویزیون های شیائومی مونتاژ کشور چین هستند و به گونه ای طراحی و ساخته شده اند تا همه افراد و اقشار بتوانند از آن خرید و بهره ببرند چون از نظر قیمت بسیار مطلوب هستند و امکاناتی را هم که ارائه می دهد رضایت کاربران را جلب کرده است.

یکی از مهم ترین مزیت های شیائومی سیستم عامل اندروید آن بوده  که برای بسیاری از کاربران نقطه عطفی است تا روی آورند به خرید بیشتر این برند ؛ که با استفاده از آن می توانید به دنیایی از بازی ها، آپ ها، فیلم ها و… دسترسی داشته باشید به طور مثال می توانید برنامه هایی همچون فیلیمو، یوتیوب و نتفلیکس را به آسانی از طریق تلویزیون خود دنبال کنید. از جمله قابلیت های هوشمند آن می توان به پشتیبانی از تقویت کننده کنتراست، ارتقا دهنده تصویر 4K، فرمت HDR، بلوتوث و کنترل صوتی اشاره کرد.

معرفی بهترین برند تلویزیون

مزیت تلویزیون های شیائومی

رابط کاربری بسیار عالی

تاخیر ورودی خوب حتی در محتوای HDR

طراحی بسیار زیبا و قیمت پایین

دارای مدل‌های با طراحی منحنی که بسیار زیبا هستند.

دارای پردازنده‌ی مرکزی قدرتمند و سریع

معایب تلویزیون های شیائومی

کیفیت ساخت متوسط

وجود Judder یا پرش تصویر در این تلویزیون‌ها

نداشتن مدل‌های با صفحه نمایش OLED

 تلویزیون شیائومی Q1

تلویزیون شیائومی Q1-XIAOMI

ویژگی های کلیدی

کیفیت 4K            2021

صدا 30 وات        120 هرتز

VA-QLED           2×USB

 سیستم عامل Google TV    3×HDMI

گیرنده داخلی و خارجی        چین

Q1E از محصولات جدید و فوق‌العاده‌ای است که در سال ۲۰۲۱ معرفی گردید. این محصول چینی دارای امکانات و قابلیت‌های مطلوب و قابل قبولی است و به راحتی می‌تواند نیازهای کاربر را پاسخگو باشد. شرکت چینی شیائومی در این تلویزیون از رابط کاربری Google TV استفاده کرده که بسیار سریع و عملکرد اجرای فوق‌العاده‌ای دارد و آن را مدیون پردازنده Mali G52 MP2 است که کمپانی شیائومی به صورت اختصاصی از آن استفاده کرده است. این پردازنده دارای چهار هسته‌ی مرکزی برای اجرا و پردازش تصاویر در بالاترین سرعت است. همچنین شیائومی در این تلویزیون از صدایی با قدرت ۳۰ وات پشتیبانی کرده که می‌تواند عملکرد فوق‌العاده یا در محیط داشته باشد و به خوبی تمام سالنی که تلویزیون در آن قرار دارد را پوشش دهد.

از یک سوی دیگر در این تلویزیون از +HDR10 استفاده شده که نور پس زمینه تصویر را در مطلوب ترین حالت قرار می‌دهد و به صورت هوشمندانه نسبت کنتراست تصویر را در محیط‌های تاریک در بهترین حالت قرار می‌دهد. همچنین درگاه‌های ارتباطی در این نمایشگر به صورت کافی در آن قرار داده شده به گونه‌ای که در آن از دو درگاه USB و سه درگاه HDMI استفاده کرده است. شیائومی در این تلویزیون از فناوری Chromecast Built-in پشتیبانی کرده که می‌تواند دسترسی و امکان اتصال سایر دستگاه‌های دیگر و اجرای محتواهای آن‌ها را بر روی تلویزیون فراهم سازد.

5- Hisense

اگرچه Hisense از سال 1969 وارد بازار لوازم الکترونیکی مصرفی شده است، اما حضور آن در ایالات متحده کمتر از یک دهه است. آن‌ها تولید خود را به تلویزیون محدود نکرده‌اند، بلکه طیف گسترده‌ای از لوازم الکترونیکی مصرفی مانند یخچال و دستگاه‌های تهویه را تولید می‌کنند. آن‌ها هر ساله مدل‌های جدیدی را منتشر می‌کنند که بسیار مقرون به صرفه هستند. به تازگی، این مارک چینی تولید کننده تلویزیون، شروع به تولید مدل‌های با رده بالاتری کرده است که از مارک‌های مشهور تلویزیون مانند ال جی ، سامسونگ یا سونی فراتر رفته است.

تلویزیون‌های هایسنس ترکیبی از کیفیت تصویر خوب با سیستم عامل هوشمند ( که ترکیبی از اندروید با روکو است) را ارائه می‌دهند. همچنین  نمایشگرهای هایسنس رنگ مشکی کاملی را در اتاق تاریک ارائه می‌دهند و انعکاس تصویر خوبی دارند و دارای عملکرد حرکتی عالی و تاخیر ورودی بسیار پایین هستند. همچنین از رابط هوشمند Vidaa استفاده می‌کنند که کار با آن بسیار آسان است و با دسترسی به فروشگاه مخصوص آن، برنامه‌های متنوعی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند.

البته متاسفانه در این مدل از نوع پنل VA، که زاویه دید در این تلویزیون‌ها ضعیف است بکار رفته است. این تلویزیون مانند دیگر تلویزیون‌های این کمپانی بسیار مقرون به صرفه هستند، البته ناگفته نماند آن‌ها دارای مشکلاتی هم در یک‌نواختی تصویر هستند که این برای طرفداران ورزش آزار دهنده است.

معرفی بهترین برند تلویزیون

مزیت تلویزیون های هایسنس

کیفیت تصویر بارور نکردنی

دستیار صوتی گوگل

قیمت مناسب

معایب تلویزیون های هایسنس

زاویه دید ضعیف

امکانات محدود

تلویزیون هایسنس A7100F

ویژگی های کلیدی

کیفیت 4K            2020

صدا 20 وات        60 هرتز

LED / پنل VA      2×USB

 سیستم عامل VIDAA          3×HDMI

گیرنده داخلی و خارجی        ساخت چین

A7100F از تلویزیون‌های کمپانی چینی هایسنس به حساب می‌آید که در سال 2020 عرضه شد. این تلویزیون از امکانات و قابلیت‌های نسبتا مطلوب و کاربردی استفاده کرده که شامل سیستم عامل جدید Vidaa است که به صورت اختصاصی بر روی تلویزیون‌های هایسنس به کار گرفته می‌شود. این سیتم عامل به صورت کلی شباهت بسیار زیادی به اندروید دارد و فضای آن مانند اندروید با تغییرات جزئی ارائه شده است. در نظر داشته باشید که هایسنس اهمیت زیادی به نوع درگاه‌های ارتباطی داده است و به صورت متنوع از پورت های مختلفی برای پخش صدا و تصویر استفاده کرده که در نوع خود بسیار کاربردی به حساب می‌آید.

این درگاه‌ها شامل HDMI ، USB ورودی و خروجی‌های Component و Composite و خروجی صدای اپتیکال است که هر کدام برای دستگاه‌های پخش جدید و قدیمی به کار می‌روند. همچنین دسترسی به اینترنت از طریق اتصال به WIFI و LAN در این تلویزیون به راحتی ممکن شده است و شما می‌تواند با استفاده از مرورگر داخلی به راحتی دسترسی به انواع برنامه‌ها و بازی‌ها را داشته باشید. در کل با توجه به قیمت مناسب و مقرون به صرفه ی که دارد گزینه خوبی برای کاربران به شمار می رود.

بهترین برندهای تلویزیون را که دراین وبلاگ معرفی نمودیم ، می‌توان به هفت وجه طبقه بندی کرد:

طراحی و ظاهر

کیفیت ساخت و دوام

از لحاظ قیمت

کیفیت تصویر

کیفیت صدا

امکانات و قابلیت‌ها و لوازم جانبی

استفاده راحت و رابط کاربری

ترتیب بهترین برند تلویزیون از لحاظ طراحی و ظاهر

بهترین برند تلویزیون از لحاظ طراحی یا همان تلویزیون‌های سامسونگ جزئیات ریزی را در طراحی به کار برده‌اند، این کمپانی برخی از تولیداتش را با طراحی منحنی تولید کرده است که به عنوان برگ برنده ای در اختیار سامسونگ می‌باشد.

ترتیب بهترین برند تلویزیون ها از لحاظ کیفیت ساخت و دوام

همانطور که احتمالا شنیده‌اید برند سونی از همان ابتدا به کیفیت ساخت و دوام و طول عمر بالا معروف بوده است و تاکنون این جایگاه را از دست نداده است و همچنان در رتبه اول قرار دارد. بهترین برند تلویزیون از لحاظ کیفیت ساخت سونی است و برندهای دیگر پس از آن قرار دارند.

ترتیب بهترین برند تلویزیون ها از لحاظ قیمت

قیمت تلویزیون ال‌جی در مقایسه با قیمت تلویزیون سامسونگ در مدل‌های مشابه کمی بیشتر است. برای مثال قیمت یک تلویزیون ال‌جی 49 اینچ، در مقایسه با یک مدل مشابه از برند سامسونگ با امکانات کاملا مشابه، بیشتر است.

اولویت    برنـــد

رتبه 1    ال جی

رتبه 2    هایسنس

رتبه 3    سامسونگ

رتبه 4    شیائومی

رتبه 5    سونی

تلویزیون سونی X7500H

ترتیب بهترین برند تلویزیون از لحاظ کیفیت تصویر

در میان تلویزیون‌های با برندهای مختلف، نام سونی در مورد کیفیت تصویر عالی بی نظیر است، تلویزیون‌های سونی برترین کیفیت تصویر را به نسبت برندهای ال جی و سامسونگ ارائه خواهند داد. اگر چه بازار را برندهای کره‌ای ال جی و سامسونگ به دلیل قیمت پایین تر از سونی در دست گرفته‌اند اما به دلیل کیفیت بالا، برند سونی نیز هنوز هم جایگاه خاص خود را در بین هوادارانی که از لحاظ بودجه مشکلی ندارند و کیفیت را به عنوان فاکتور اصلی خرید تلویزیون تعیین کرده‌اند توصیه می‌شود. پس بهترین برند تلویزیون از لحاظ کیفیت تصویر سونی است.

اولویت    برنـــد

رتبه 1    سونی

رتبه 2    ال جی

رتبه 3    سامسونگ

رتبه 4    شیائومی

رتبه 5    هایسنس

تلویزیون سامسونگ TU8000

ترتیب بهترین برند تلویزیون از لحاظ کیفیت صدا

 اگر کیفیت صوتی قدرتمندی مدنظرتان است، با پرداخت هزینه‌ای می‌توانید نسبت به خرید یک سیستم صوتی جداگانه برای تلویزیون اقدام کنید و با تنظیم آن کیفیت و توان خروجی بلندگوهای تعبیه شده در تلویزیون را جبران کنید. اما اگر قصد خرید سیستم صوتی ندارید باید بگوییم که اکثر بالارده‌های ال جی با داشتن اسپیکرهای ساخت کمپانی مشهور هارمن کاردن به نسبت سونی و سامسونگ عملکرد صوتی بهتری دارند.

اولویت    برنـــد

رتبه 1    ال جی

رتبه 2    سونی

رتبه 3    سامسونگ

رتبه 4    شیائومی

رتبه 5    هایسنس

ترتیب بهترین برند تلویزیون از لحاظ امکانات و قابلیت ها و لوازم جانبی

در واقع از لحاظ اینترنت و امکانات هوشمند، تلویزیون‌های ال جی به دلیل سیستم عامل قدرتمند webOS، ریموت کنترل جادویی و حضور دکمه‌های نت فلیکس و آمازون بر روی ریموت و عدم نیاز به سخت‌افزاری قدرتمند در رتبه‌ی بالاتری به نسبت تلویزیون‌های هوشمند سونی و تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ قرار دارند.

اولویت    برنـــد

رتبه 1    ال جی

رتبه 2    سونی

رتبه 3    شیائومی

رتبه 4    سامسونگ

رتبه 5    هایسنس

ترتیب بهترین برند تلویزیون از لحاظ استفاده راحت و رابط کاربری

وسایل کاربردی مثل کامپیوتر و گوشی و تلویزیون برگرفته از بخش نرم افزاری بسیار مهمی است که رابط بین کاربر و دستگاه می باشد که از لحظه روشن کردن تلویزیون با آن سروکار دارند. سرعت و میزان پاسخگویی رابط کاربری، در دسترس بودن آپ‌ها و وجود برنامه‌های متنوع و کاربردی از معیارهای یک سیستم عامل خوب است.

اولویت    برنـــد

رتبه 1    هایسنس

رتبه 2    سونی

رتبه 3    شیائومی

رتبه 4    سامسونگ

رتبه 5    ال جی

نکاتی که باید قبل خرید از تلویزیون به آن ها دقت کنید

اگر به وب گردی و اینترنت گردی علاقه زیادی دارید و می خواهید این گزینه را در اولویت اول خود قرار دهید بی شک برند ال جی ، دوم سامسونگ و سوم سونی می توانند بهترین گزینه باشند.

 کنترل جادویی تلویزیون‌های ال جی کارایی آسانتری نسبت به کنترل جادویی تلویزیون‌های سامسونگ دارند. و در حال حاضر تلویزیون‌های سونی فاقد کنترل جادویی هستند ولی می‌توانید آن را جدا برای تلویزیون سونی خریداری کنید.

دقت کنید برای مقایسه تلویزیون ها باید به رده های هم تراز برندها توجه کنید و مقایسه نمایید برای مثال نباید سری 7 سامسونگ را با سری 4 ال جی مقایسه کنید که نتیجه ی اشتباهی را در پیش داشته باشد.

در کل زمانی بعضی محصولات با توجه به علاقه و هجمه ی زیاد کاربران مواجه بودند و کاربرد داشتند ولی بعد از مدتی دیگر کارایی نداشتند و به کل از بین رفتند مثل تلویزیون های سه بعدی ؛ ولی این تلویزیون های اسمارت هستند که همیشه پابرجا می مانند و هر روز به کارایی و پیشرفت آن ها افزوده می شود.

در کل همانطور که در اول وبلاگ توضیح دادیم خودتان را زیاد درگیر جزئیات محصول نکنید فقط به موارد استفاده خود توجه کنید و به مقایسه بپردازید و بعضی موارد مانند 300 هرتز و این چنین مواردی فقط جهت تبلیغات بیشتر برندها می باشد.

معرفی بهترین برند تلویزیون

بهترین برند تلویزیون: ما در این وبلاگ توضیحات کاملی را ارائه دادیم و برای هر کدام از برندها معایب و مزایا را توضیح دادیم تا خود کاربران به مقایسه ی آن ها بپردازند و گزینه مناسبتر را انتخاب نمایند و نمی توان گفت هیچ کدام بر دیگری ارجحیت دارند و تنها خود کاربر با توجه به بودجه که در نظر دارد می تواند انتخاب مناسب داشته باشد.

 انتخاب کنید و برای اطلاع از قیمت دقیق با ما تماس بگیرید.

کاربر ادمین
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *